Domain ügyintézés


Domain regisztráció, átregisztráció, hosszabbítás, SSL tanúsítvány

Domain regisztráció

Vállalkozásunk több, mint 400 féle domain regisztrációját támogatja. A szokványos .hu, .eu, .com, .info végződéseken túl számos, speciális név is választható (.auto, .computer, .taxi, .pizza, stb.). Mi min. 500 MB tárhelyet biztosítunk domainjéhez, amely a tartalom bővítésének függvényében min. 2 évre elegendő.

A domain nevének megválasztása legyen megfontolt, pontos, és a leginkább releváns az oldal tartalmát tekintve! A keresőmotorok kb. 30 %-kal részesítik előnyben az olyan weboldalakat, ahol a domain név megegyezik a fő kulcsszóval (pl.: berelheto.auto, ujpest.fitness, doncorleone.pizza, monor.taxi).

A válaszható nevek közül a .hu a legolcsóbb, de vannak olyan kitüntetettek is, melyek ára több tízezer, vagy akár egymillió forint feletti. A névhez szükséges tárhelyet is vásárolni, mivel az adott honlap összetevőit (fájljait, adatbázisát, képeit, stb.) tárolni kell egy kiszolgáló gépen. Figyelem! 100 – 300 MB tárhely egy dinamikus, folyamatosan frissített tartalommal rendelkező honlaphoz nem elegendő hosszabb távon! Ügyeljen arra, hogy legalább 500 MB-nyi helyet biztosítsanak oldalának!

Csak .hu regisztrációhoz kell nyomtatványt kitölteni, bármely másik végződéshez elég a személyes adatok (név, cím, e-mail, telefonszám) elküldése e-mail címünkre!

 

Hosszabbítás

A domain nevek általában 1 év elteltével lejárnak, ezért hosszabbítani kell őket. A hosszabbítás díja általában megegyezik a regisztráció díjával, ha a domain nem akciós áron lett regisztrálva.

 

Átregisztráció

Ha nem elégedett regisztrátorával, vagy bármely okból szolgáltatót váltana, a lehetőség adott. Ha ilyen problémája van, kérjük, keressen meg e-mailben!

 

SSL tanúsítvány

Ha szeretné, hogy látogatói biztonságban érezzék magukat honlapján, vagyis ne kelljen “adatlopásoktól” tartaniuk, erősen ajánlott ezen tanúsítvány kérése. Ilyenkor az oldal a http:// helyett https://-rel fog kezdődni, és egy kis, zöld lakat ikon jelenik meg a cím előtt. Jelszavak, bankkártyaszámok, bizalmas adatok bekérése esetén nélkülözhetetlen az SSL használata!

SSL tanúsítvány = jobb helyezés a keresőkben, “biztonságos” címke és “zöld lakat” a böngészőkben. Éves díja van, mely kb. megegyezik a domain regisztráció díjával.

Igény esetén kérjük, keressen meg e-mailben!


Akciós domain árak (1 évre), tárhely nélkül, 2018. december 31-ig:

.shop – 13.300,- Ft helyett 6.700,- Ft
.info – 4.550,- Ft helyett 2.990,- Ft
.xyz – 4.550,- Ft helyett 990,- Ft!!!

 

A következő domainek regisztrálhatók a Monor-Comnál:

0
Regisztrálható domain végződés!!!

Az árak nagyon változóak, igény esetén, kérjük, írjon e-mailt!

Választható végződések többek között:

.hu

.net

.business

.computer

.design

.news

.photo

.team

.tech

.rent

.eu

.org

.cafe

.diet

.dog

.pizza

.plus

.tel

.wedding

.rehab

.com

.auto

.camera

.family

.farm

.pro

.pub

.tips

.wiki

.digital

.top

.best

.center

.fit

.fitness

.restaurant

.sale

.training

.yoga

.hu.com

.shop

.blackfriday

.club

.guru

.marketing

.studio

.support

.tv

.video

.video.hu

.info

.bio

.co.hu

.media

.menu

.tattoo

.taxi

.webcam

.website

.software