Domain regisztráció, átregisztráció, hosszabbítás, SSL tanúsítvány

 

Domain regisztráció

Vállalkozásunk több, mint 400 féle domain regisztrációját támogatja. A szokványos .hu, .eu, .com, .info végződéseken túl számos, speciális név is választható (.auto, .computer, .taxi, .pizza, stb.). Mi min. 500 MB tárhelyet biztosítunk domainjéhez, amely a tartalom bővítésének függvényében min. 2 évre elegendő.

A domain nevének megválasztása legyen megfontolt, pontos, és a leginkább releváns az oldal tartalmát tekintve! A keresőmotorok kb. 30 %-kal részesítik előnyben az olyan weboldalakat, ahol a domain név megegyezik a fő kulcsszóval (pl.: berelheto.auto, ujpest.fitness, doncorleone.pizza, monor.taxi).

A válaszható nevek közül a .hu a legolcsóbb, de vannak olyan kitüntetettek is, melyek ára több tízezer, vagy akár egymillió forint feletti. A névhez szükséges tárhelyet is vásárolni, mivel az adott honlap összetevőit (fájljait, adatbázisát, képeit, stb.) tárolni kell egy kiszolgáló gépen. Figyelem! 100 – 300 MB tárhely egy dinamikus, folyamatosan frissített tartalommal rendelkező honlaphoz nem elegendő hosszabb távon! Ügyeljen arra, hogy legalább 500 MB-nyi helyet biztosítsanak oldalának!

Csak .hu regisztrációhoz kell nyomtatványt kitölteni, bármely másik végződéshez elég a személyes adatok (név, cím, e-mail, telefonszám) elküldése e-mail címünkre!

 

Hosszabbítás

A domain nevek általában 1 év elteltével lejárnak, ezért hosszabbítani kell őket. A hosszabbítás díja általában megegyezik a regisztráció díjával, ha a domain nem akciós áron lett regisztrálva.

 

Átregisztráció

Ha nem elégedett regisztrátorával, vagy bármely okból szolgáltatót váltana, a lehetőség adott. Ha ilyen problémája van, kérjük, keressen meg minket telefonon (+36 30 9313 537, Lehota Géza), vagy e-mailben!

 

SSL tanúsítvány

Ha szeretné, hogy látogatói biztonságban érezzék magukat honlapján, vagyis ne kelljen “adatlopásoktól” tartaniuk, erősen ajánlott ezen tanúsítvány kérése. Ilyenkor az oldal a http:// helyett https://-rel fog kezdődni, és egy kis, zöld lakat ikon jelenik meg a cím előtt. Jelszavak, bankkártyaszámok, bizalmas adatok bekérése esetén nélkülözhetetlen az SSL használata!

SSL tanúsítvány = jobb helyezés a keresőkben, “biztonságos” címke és “zöld lakat” a böngészőkben. Éves díja van, mely kb. megegyezik a domain regisztráció díjával. Esetenként ingyenes akciók is lehetnek, melyről tájékoztatjuk Önöket honlapunkon!

Igény esetén kérjük, keressen meg minket e-mailben! 

Regisztráltatható domain végződések a Monor-Comnál:

0
domain végződés, jelenleg!

Az árak akár hetente változhatnak, és nagyon különböznek!

Igény esetén, kérjük, írjon e-mailt!

Választható, népszerűbb domain végződések többek között:

FIGYELEM! Az árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a tárhely éves díját!

.hu (változó ár!)

.net (5.000,- Ft)

.business

.computer

.design

.news

.photo

.team

.tech

.rent

.eu (változó ár!)

.org

.cafe

.diet

.dog (10.800,- Ft)

.pizza (18.000,- Ft)

.plus (10.800,- Ft)

.tel (6.000,- Ft)

.wedding (10.800,- Ft)

.rehab

.com (változó ár!)

.auto (1.080.000,- Ft)

.camera

.family

.farm

.pro

.pub

.tips

.wiki

.digital

.top

.best

.center

.fit

.fitness (10.800,- Ft)

.restaurant

.sale

.training (10.800,- Ft)

.yoga

.hu.com (25.000,- Ft)

.shop

.blackfriday

.club

.guru (10.800,- Ft)

.marketing

.studio

.support

.tv

.video

.video.hu

.info (változó ár!)

.bio (22.000,- Ft)

.co.hu

.media

.menu

.tattoo

.taxi (18.000,- Ft)

.webcam

.website

.software

Monor-Com: igényekhez igazodva

Köszönjük, hogy másnak is ajánl minket!