IP kamera

Események megfigyelése és rögzítése

Az IP kamera vagy biztonsági kamera elsődleges célja, hogy távoli megfigyelést tegyen lehetővé kül- és beltéren egyaránt, és ezeket a látószögében lévő eseményeket mozgókép formájában akár adattárolóra is rögzítse, mely a későbbiek folyamán visszanézhető.

Az adattároló lehet egy videó rekorder (NVR), vagy egy pici SD-kártya is. A tárolt adatmennyiség a winchester (a videóban elhelyezett adattároló egység) vagy az SD-kártya tároló-kapacitás méretétől függ.

Az IP kamera számítógépes hálózatba köthető, és internetről bárhonnan elérhető böngésző (pl. Firefox,Chrome) segítségével, míg okos eszközeinkre ugyanehhez alkalmazást kell letöltenünk.

IP kamera esetén a legfontosabb megkülönböztető tulajdonság a felbontás, amit megapixelben fejezünk ki. Minél nagyobb a felbontás, annál részletgazdagabb felvételt készít. Ennek akkor van szerepe, amikor egy felvételbe belenagyítunk, és akár többszörös nagyítás mellett is éles képet kapunk. A képi megjelenítés színes, rosszabb fényviszonyok esetén tompulnak a színek, éjszaka pedig fekete-fehér (az átlagos típusoknál). Hangrögzítésre csak a mikrofonnal rendelkező kamera esetében van mód.

Üzletének, lakásának, ingatlanának, ingóságainak, házi- és haszonállatainak megfigyelésére kiválóan alkalmas eszköz, melynek ára a pár tízezertől a több százezer forintos, csúcsminőségig terjedhet.

A kamera telepítése viszonylag rövid idő, a telepítési helytől függően fúrási munkálatokkal is járhat!


Részletesebb információért, vagy IP kamera telepítési árajánlatért kérjük, hívja szakemberünket a +36 70 670 5292-es telefonon, vagy írjon e-mailt nekünk! Minden levélre gyorsan válaszolunk!

Monor-Com: igényekhez igazodva

Köszönjük, hogy másnak is ajánl minket!