Honlapkészítés

Weboldalak készíttetése előtti, fontos tudnivalók!

Fontos tudni, hogy egy frissen elkészült honlap még nem garantálja, hogy az Ön vállalkozása egyik pillanatról a másikra fellendül, és megrendelések százai lepik el e-mailfiókját! Az interneten való jelenlét egy magára valamit is adó vállalkozás számára alap kell, hogy legyen! Még a Facebook-oldal is jóval több a szürke homálynál. Sőt, egyes esetekben előbb megtalálja a keresőmotor a Facebook-oldalt, mint a fizetett domaint!

A gombamód szaporodó weboldalak óriási mennyisége miatt, a Google általi indexelésre történő bejelentés után több nap vagy hét is eltelhet, mire a saját oldalunkat az indexeltek (azaz tartalmilag kivonatoltak, ezáltal könnyen bejárhatók) között tudhatjuk! Ahhoz pedig, hogy a találati lista 1-4. oldalán szerepeljen honlapunk, kemény hónapoknak, esetleg éveknek kell eltelnie. Ez függ többek között az optimalizálás eredményességétől, a tartalom minőségétől (relevancia) és napra készen tartásától, valamint attól, hogy hajlandóak vagyunk-e hirdetni magunkat (pl.: adwords, Facebook)… Igen, sajnos, itt is a pénz beszél.  

A keresőprogramok vagy keresőmotorok (legismertebb hazánkban a Google) meghatározott algoritmusok (szabályrendszerek) alapján építik fel a találati listát, amelynek első 4 oldalára kerüléséért virtuális versenyek dúlnak. Természetesen az 1. oldal a legértékesebb, de az olykor nagyszámú fizetett hirdetés miatt az utána következők nagyobb nézettségnek örvendenek.


Monor-Com Barátságos Honlapkészítés – egyszerű és gyors megoldás a mérsékelt oldaligényű (max. 12 oldal) magánszemélyeknek, vagy kisvállalkozásoknak. Felhasználóbarát szerkesztőfelület, mobilbarát megjelenítés, keresőbarát optimalizálás, pénztárcabarát árak! Igény esetén karbantartási szerződéssel.
9 oldalas, szekciós honlap, mini galériával, árajánlat-kérési lehetőséggel
11 oldalas, szekciós honlap, mini galériával

Magánszemélyeknek vagy kisvállalkozásoknak, 2019. első negyedévre szóló ajánlatunk:
Egyszerű, maximum 5 oldalas, bemutatkozó honlap (nettó) 30 ezer  forintért , + domain (.hu) regisztráció, 500 MB tárhellyel, évi (nettó) 6 ezer forintért!
5 oldalas, bemutatkozó honlap, mini galériával

Kérjen árajánlatot, vagy hívjon, ha részletes információkra van szüksége!

Monor-Com: igényekhez igazodva

Köszönjük, hogy másnak is ajánl minket!