Honlapkészítés


Fontos tudni, hogy egy frissen elkészült honlap még nem garantálja, hogy az Ön vállalkozása egyik pillanatról a másikra fellendül, és megrendelések százai lepik el e-mailfiókját. Az interneten való jelenlét egy magára valamit is adó vállalkozás számára alap kell, hogy legyen! Még a Facebook-oldal is jóval több a szürke homálynál. Sőt, egyes esetekben előbb megtalálja a keresőmotor a Facebook-oldalt, mint a fizetett domaint!

A gombamód szaporodó weboldalak óriási mennyisége miatt, a Google általi indexelésre történő bejelentés után több hónap is eltelhet, mire a saját oldalunkat az indexeltek (azaz tartalmilag kivonatoltak, ezáltal villámgyorsan bejárhatók) között tudhatjuk!

A keresőprogramok vagy keresőmotorok (legismertebb hazánkban a Google) meghatározott algoritmusok (szabályrendszerek) alapján építik fel a találati listát, amelynek első 4 oldalára kerüléséért virtuális versenyek dúlnak. Természetesen az 1. oldal a legértékesebb, de az olykor nagyszámú fizetett hirdetés miatt az utána következők nagyobb nézettségnek örvendenek.


Monor-Com Barátságos Honlapkészítés – egyszerű és gyors megoldás a mérsékelt oldaligényű (max. 10 oldal) magánszemélyeknek, vagy kisvállalkozásoknak. Felhasználóbarát szerkesztőfelület, mobilbarát megjelenítés, keresőbarát optimalizálás, pénztárcabarát árak!

2018. utolsó negyedévre szóló ajánlatunk magánszemélyeknek, vagy kisvállalkozásoknak:

Egyszerű, maximum 10 oldalas, barátságos honlap (nettó) 35 ezer  forintért , + domain (.hu) regisztráció, 500 MB tárhellyel, évi (nettó) 6 ezer forintért!

Kérjen árajánlatot, ha részletes információkra van szüksége!