Lehota Géza, EV.
+36 70 670 5292; +36 30 592 5292
odett@monorcom.hu
Monor-Com - 2200 Monor, Ady E. u. 110.

IP kamera, vagy biztonsági kamera telepítése kültérre és beltérre

Honlapkészítés tárhelyszolgáltatással és domain ügyintézéssel magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak, valamint IP kamera telepítés

Created with Sketch.

IP kamera, vagy biztonsági kamera telepítése kültérre és beltérre

Az IP kamera vagy biztonsági kamera elsődleges célja, hogy távoli megfigyelést tegyen lehetővé kül- és beltéren egyaránt, és ezeket a látószögében lévő eseményeket mozgókép formájában akár adattárolóra is rögzítse, mely a későbbiek folyamán visszanézhető.

Az adattároló lehet egy video recorder (NVR), vagy egy pici SD-kártya is. A tárolt adatmennyiség a winchester (a videoban elhelyezett adattároló egység) vagy az SD-kártya tároló-kapacitás méretétől függ.

Az IP kamera számítógépes hálózatba köthető, és internetről bárhonnan elérhető böngésző (pl. Firefox,Chrome) segítségével, míg okos eszközeinkre ugyanehhez alkalmazást kell letöltenünk.

IP  kamera esetén a legfontosabb megkülönböztető tulajdonság a felbontás, amit megapixelben fejezünk ki. Minél nagyobb a felbontás, annál részletgazdagabb felvételt készít. Ennek akkor van szerepe, amikor egy felvételbe belenagyítunk, és akár többszörös nagyítás mellett is éles képet kapunk. A képi megjelenítés színes, rosszabb fényviszonyok esetén tompulnak a színek, éjszaka pedig fekete-fehér (az átlagos típusoknál). Hangrögzítésre csak a mikrofonnal rendelkező kamera esetében van mód.

Üzletének, lakásának, ingatlanának, ingóságainak, házi- és haszonállatainak megfigyelésére kiválóan alkalmas eszköz, melynek ára a pár tízezertől a több százezer forintos, csúcsminőségig terjedhet.

A kamera telepítése viszonylag rövid idő, a telepítési helytől függően fúrási munkálatokkal is járhat!


Részletesebb információért, vagy IP kamera telepítési árajánlatért kérjük, hívja szakemberünket a +36 70 670 5292-es telefonon, vagy írjon e-mailt nekünk! Minden levélre gyorsan válaszolunk!