Lehota Géza, EV.
+36 70 670 5292; +36 30 592 5292
odett@monorcom.hu
Monor-Com - 2200 Monor, Ady E. u. 110.

Régi honlapok mobilbaráttá alakítása, akár 3 nap alatt!

Honlapkészítés tárhelyszolgáltatással és domain ügyintézéssel magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak, valamint IP kamera telepítés

Created with Sketch.

Régi honlapok mobilbaráttá alakítása, akár 3 nap alatt!

Hamar megtérül befektetése!

A statisztikák szerint napjainkban már jóval többen használnak okostelefont a netezéshez, mint számítógépet. Ez érthető is, hiszen ingyenes, egyszerű, és kényelmet teremtő alkalmazások tízezrei állnak rendelkezésre mindennapi ügyeink intézéséhez, szórakoztatásunk kiszolgálásához, információszerzéshez, kapcsolattartáshoz, vásárláshoz, stb., ráadásul az okostelefon legtöbbször kéznél van, elfér a zsebben, a kistáskában. Olyan multifunkciós kütyüvé varázsolták a gyártók és az alkalmazás-fejlesztők, mely számtalan más eszközt képes helyettesíteni – akár orvostechnikai eszközöket is.

Nagyon csekély azon emberi lények száma kis hazánkban a 12-75 éves korosztályt tekintve, aki nem rendelkezik legalább 1 mobillal. Bátran állíthatjuk, hogy nélkülözhetetlen szerkezetté nőtte ki magát, és nem látjuk a fejlődés végét.

Ezek ellenére, böngészéseink alkalmával még mindig találkozunk olyan honlapokkal, amelyek telefonos megjelenítése nem megoldott. A szöveget és képeket nagyítani kell, a menük áttekinthetetlenek, a gombok aprók – emiatt nehezen tájékozódunk.  Egyre kényelmetlenebbé válik az információszerzés, elmarad a látogatói élmény, s gyorsan odébbállunk.

Pedig, nem kellene nagy összeget fordítani az optimalizálásra! Szakemberünk – oldalszámtól függően – 15-35 ezer forintért elkészíti a “régi” html-kód mobilbarát változatát, akár 3 nap alatt! 

Írjon nekünk, vagy hívjon, ha ránk bízná a fordítást, készséggel állunk rendelkezésére!